Viewed 54 times 1 Answers
0
آیا مرز کانادا برای ورود با ویزای توریستی برای دیدار والدین دانشجویان بین المللی باز هست ؟
2020-11-17 21:57:36 Montreal مهاجرت # #ویزای توریستی #دانشجویان بین المللی
1 Answers

خیر
2020-11-14 08:12:51

Similar Question:
#
#ویزای توریستی
#دانشجویان بین المللی
#ویزای توریستی

گروه مشابهی برای امریکا هم هست؟ امکان تبدیل ویزای توریستی امریکا به ویزای کار و موضوعات مشابه
2021-09-01 00:15:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00 #Montreal [ویزای توریستی] مهاجرت

من لیسانس حسابداری دارم.آیا میتونم برای دوره های کوتاه مدت کاربردی اقدام کنم ( بجای اینکه فوق لیسانس بخونم) و آیا بعدش میتونم بمونم برای کار و پی آر بگیرم.????
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

من یکشنبه هفته آینده پرواز دارم و برای تغییر dli ام باید درخواست caq بدم و طبق چیزی که شنیدم اگه تو کانادا باشم باید تمکن ارائه بدم به نظرتون اگه من تو این چند روز قبل لند درخواستم caq بدم (که قطعا تا یکشنبه صادر نمیشه )احتمال داره آفیسر لب مرز بفهمه و گیر بده برا ورود ؟؟؟ موردی شنیدید شما؟ ممنونم میشم کسی نظری داره بگه بهم حتما
2021-08-31 11:02:00 #Montreal